Dags att dela!

Det har nu äntligen blivit dags att dela med oss av vår resa. På denna sida kommer du att få ta del av vad vi gör på Rodengymnasiet i Norrtälje. Vi som vill dela våra tankar med dig är först och främst förstelärarna, men självklart kommer alla att få göra sin röst hörd. Vi kommer att ta upp pedagogiska tankar, projektarbeten och handfasta tips på all möjligt som händer i skolans värld, med fokus på praktisk IKT i klassrummen. Vår målgrupp är alla lärare som kan läsa svenska, både inom och utanför Norrtälje. Den svenska skolan kan utvecklas.

Vi vågar mer!

Förstelärarna på Rodengymnasiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s